سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

جزئیات ابتلا به بیماری افسردگی

یک متخصص روان‌شناسی گفت: افسردگی به عنوان یک اختلال روحی تعریف می‌شود که احساس مداوم اندوه را به همراه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۰۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 23
کد خبر: ۶۴۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، مریم زمانی، متخصص روان‌شناسی درباره بیماری  افسردگی اظهار کرد:  افسردگی یا دیپریشن بیماری است که برخی از افراد به آن مبتلا هستند و در واقع افسردگی به علت شایع بودنش به سرماخوردگی روانی نیز معروف است.

او افزود: نداشتن انرژی برای انجام کار و تمایل فراوان به خواب و استراحت در یک روز از هفته و یک روز از ماه معقول و منطقی است، اما در صورت تداوم، منطقی نخواهد بود.

افسردگی در خانم‌ها بیشتر است

زمانی تصریح کرد: به علت سیستم آناتومی بدن و مسائل فیزیولوژیکِ خانم ها؛ افسردگی در بانوان دو برابر آقایان است. خلق پایین و عدم لذت از کار‌های گذشته از علائم و نشانه های عمده ی افسردگی هستند. در این دو نوع علامت، فرد از انجام دادن کار‌هایی که قبلاً برای او جذاب بوده است دوری می‌کند و دائما یک اندوه و غم را با خود به دوش می‌کشد. همچنین غم درونی در فرد مبتلا به افسردگی موجب عذاب کشیدن او خواهد شد.

علت ۶۰ درصد از خودکشی ها، افسردگی است

این متخصص روان‌شناسی ادامه داد: گریه‌های بی دلیل و  بها ندادن به خود، اختلال و دو دل بودن در تصمیم گیری‌ها از دیگر علائم بیماری افسردگی محسوب می‌شوند‌. فرد افسرده هدف ندارد و در ذهن او اطرافیان پوچ و بی ارزش هستند. حتی امکان خطور خودکشی به ذهن فرد مبتلا به افسردگی وجود دارد. تحقیقات نشان داده است که علت ۶۰ درصد از خودکشی ها، افسردگی است.

زمانی درباره انواع افسردگی گفت: اختلالات افسردگی اساسی، یا ماژور، افسردگی دیس تایمی و یا افسرده خویی ( این نوع افسردگی از سنین نوجوانی شروع شده و از همان ابتدا باعث بروز خلق تنگ در افراد خواهد شد. اشتها نداشتن به غذا، اجتماعی نبودن و یا همان گوشه گیر بودن از علائم افسردگی دیس تایمی به شمار می‌آیند). افسردگی عاطفی و یا افسردگی فصلی که اغلب افراد در فصل‌های پاییز و زمستان به آن مبتلا می‌شوند، افسردگی پس از زایمان، افسردگی پیش از قاعدگی و افسردگی یائسگی از انواع افسردگی خواهد بود. 

او با اشاره به راه کارهایی برای درمان افسردگی اظهار کرد: عموم مردم در رابطه با درمان افسردگی به دنبال معجزه می‌گردند و علاقه‌مند به امتحان کوتاه‌ترین راه‌ها و روش‌ها برای رسیدن به نتیجه مطلوب هستند. اما افسردگی مانند بسیاری از بیماری‌های دیگر یک اختلال به شمار می‌آید و روند درمانی آن باید طی شود.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار